× Tällä palstalla voit kysyä KC Clinicin asiantuntijoilta sinua askarrattuvista kysymyksistä.

Toimenpidesuunnitelma vaatii aina plastiikkakirurgin konsultaatiovastaanoton ja asiantuntijapalsta ei korvaa tätä.
Ongelmatilanteissa kannattaa aina olla ensisijaisesti yhteydessä klinikkaan, jossa toimenpide on toteutettu.

Paniikki!

Lisää
2 kuukautta 2 viikkoa sitten #49857 : Tryffeli
Mulla ollut Nagorit vuodesta 2016 ja olleet hyvin kauniit tähän asti! Nyt aivan yhtäkkiä huomasin rintapoimun alapuolella reilun kanamunan kokoisen epämääräisen alueen joko nestettä, kudosta tai jotakin. Kävi mielessä onko tasku pettänyt ja implantista osa valahtanut vai jokin vuoto. (muistaakseni Nagor sisältö ei kyllä valu vaikka olisi halki)mielestäni kyllä tissi kapeammaksi muuttunut sivusta.
kuukausi sitten minulle tuli ikäänkuin rintatulehduksen oireet ja erityisesti tämän puolen tissi oli todella kova ja kipeä. Buranalla kuitenki helpotti parissa päivässä.! Laitan kuvat vielä molemmista puolista niin näet eron! Mikähän voi olla pielessä?

Tässä viestissä on kuvia liitetiedostona.
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy nähdäksesi ne.

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
2 kuukautta 2 viikkoa sitten #49865 : Heikki Kupi Plastiikkakirurgi
Hei

Kertomasi ja kuvien perusteella vaihtoehtoja voi olla useita. Oma kudos voi antaa joskus periksi ja implantin rakenne työntyy esiin (eli implanttitasku antaa periksi). Implantin rikkoutumiseen voi liittyä myös ko. ongelma, jolloin silikonigeeliä työntyy implanttikuoren ja kapselin ulkopuolelle, mutta vuonna 2016 laitetutuista implanteista ei geeli vuoda ulkopuolelle. Toisaalta nuo aiemmat oireesi (rinnan kovuus ja kipu, tulehdusoireet) voivat viitava muihinkin ongelmiin (tulehdus, rintarauhaseen liittyvät prosessit ...). Suosittelen käyntiä rintatoimenpiteitä tekevällä plastiikkakiururgilla ja mahdollisesti samassa yhteydessä tehtävää ultraäänitutkimusta, joka parhaiten selvittää tilanteen.

Kirjaudu tai Rekisteröidy liittyäksesi keskusteluun.

Sivu luotiin ajassa: 0.187 sekuntia